Auto verkopen

Auto verkopen? Een auto kopen  blijft een bijzondere gebeurtenis maar er hangt natuurlijk ook een prijskaartje aan vast. Veel mensen hebben niet het budget om een nieuwe wagen te kopen en kiezen voor een tweedehandswagen.

Het is niet zo eenvoudig om een dealer te vinden die zowel betrouwbaar als betaalbaar is. Gelukkig vindt u bij Auto verkopen wat u zoekt. Bij ons zal u zeker de tweedehands auto vinden die bij u past tegen concurrerende prijzen. Bovendien staan onze medewerkers steeds paraat voor een goede service en uitstekende adviezen. Bij Auto verkopen zal u zeker en vast een interessante occasie wagen vinden.  Opkoper BMW

Tweedehands Auto verkopen?

Het grote voordeel van een tweedehandsauto kopen bij TuuTuuT is dat u veel informatie over occasiewagens kan ontvangen. Wij zijn al heel wat jaren lang een gewaardeerde dealer van occasiewagens. Als u kiest voor onze service kiest u niet alleen voor hoogwaardige kwaliteit, maar ook voor uitstekende voorwaarden.

U hebt de keuze uit heel wat verschillende soorten auto’s en denkbare merken. Of u nu op zoek bent naar een tweedehands Mercedes-benz,Volkswagen, Peugeot, Ford of Opel.  een cabrio, een gezinsauto of een sportauto? TuuTuuT heeft het allemaal.

Bekijk onze occasie wagens

Tuutuut.com is een toonaangevende onderneming, wij hebben de kennis en ervaring om onze klanten altijd een ruime keuze auto’s uit voorraad aan te bieden.  In onze virtuele
marktplaats vindt u zeker de auto van uw dromen! Hier vind je alleen 2de hands wagens van officiële merkendealers. U hebt keuze uit alle verschillende soorten auto’s en alle denkbare merken. U kan uitgebreid zoeken op merk, model, carrosserievorm, brandstof, budget … Of u nu op zoek bent naar een tweede auto, een cabrio, een gezinsauto of een sportauto? Auto verkopen heeft het allemaal. Ook gekend als Opkoper bestelwagens

Waarom TuuTuuT de Beste Keuze is voor Jouw Volgende Auto

Ben je op zoek naar een betrouwbare plek om je volgende auto te kopen? Zoek niet verder dan Auto verkopen! Wij zijn er trots op om de beste keuze te zijn voor jouw auto-aankoopbehoeften. Lees verder om te ontdekken waarom Auto verkopen bovenaan je lijst zou moeten staan.

Enkel Auto’s van Officiële Concessiehouders

Bij Auto verkopen bieden we alleen auto’s aan die afkomstig zijn van erkende officiële concessiehouders. Wat betekent dit voor jou? Het betekent dat je met vertrouwen kunt kopen, wetende dat je een auto krijgt die aan de hoogste normen voldoet. Geen zorgen over verborgen gebreken of problemen met de titel. We garanderen kwaliteit en gemoedsrust.

Directe Levering Binnen één Week

We begrijpen dat wanneer je een nieuwe auto wilt, je die zo snel mogelijk wilt hebben. Bij Auto verkopen zorgen we voor een snelle en efficiënte service. Al onze auto’s zijn direct leverbaar binnen één week na aankoop. Geen lange wachttijden of onzekerheid. Je kunt snel de weg op met je nieuwe aanwinst.

Tweedehandswagens met de Laagste Prijs Garantie

Budgetbewust winkelen? Bij TuuTuuT kun je rekenen op de laagste prijsgarantie voor tweedehandswagens. We begrijpen dat waar voor je geld belangrijk is, en daarom bieden we competitieve prijzen die moeilijk te verslaan zijn. Je krijgt een geweldige auto voor een geweldige prijs.

Kortom, als je op zoek bent naar een nieuwe auto, zoek dan niet verder dan TuuTuuT. Met onze focus op kwaliteit, snelheid en betaalbaarheid, zul je er geen spijt van krijgen. Bekijk ons assortiment vandaag nog en ontdek waarom zoveel tevreden klanten voor TuuTuuT hebben gekozen.


Zo ziet de elektrische auto van de toekomst eruit

Elektrisch rijden wint razendsnel terrein. Grote merken investeren massaal in de ontwikkeling van stekkerauto’s met een grote actieradius en de nieuwste technologische snufjes. Wat heeft de toekomst in petto?

Op het wereldtoneel is Nederland een voorloper op het gebied van elektrische mobiliteit: verhoudingsgewijs staan in Nederland veruit de meeste laadpalen. Sinds 2017 worden er bovendien meer volledig elektrische auto’s dan hybrides verkocht, vorig jaar respectievelijk 25.065 en 4.094.

Met andere woorden: de toekomst ziet er rooskleurig uit voor elektrisch rijden en dus voor het milieu. Een auto op stroom stoot tijdens het rijden immers geen CO2 uit. Innovatieve productietechnieken en het gebruik van hernieuwbare energie moeten ervoor zorgen dat de auto-industrie in hoog tempo verduurzaamt.

Elektrische toekomst

Online is de trend duidelijk zichtbaar: op AutoScout24, het grootste autoplatform van Nederland en Europa, staan duizenden elektrische occasions te wachten op een nieuwe eigenaar. De BMW i3, Nissan Leaf en Volkswagen E-Golf leiden de dans op de tweedehands automarkt, gevolgd door de Renault ZOE, Tesla Model S en Jaguar I-Pace.

Volkswagen stelde zichzelf in 2017 tot doel om in 2025 minstens dertig elektrische auto’s te hebben gepresenteerd. Het eerste model uit de zogenaamde ID.-serie komt volgend jaar op de markt: de compacte Volkswagen ID.3. Daarna wil de Duitse autobouwer snel doorstoten. De productie van de ID.Crozz, een crossover SUV, staat gepland voor 2020. De ID.Buzz, een futuristische variant van het aloude Volkswagenbusje, moet vanaf 2022 van de lopende band rollen.

Blik in de toekomst

Tesla behoort zonder meer tot de voorhoede op het gebied van elektrisch en autonoom rijden. De Amerikaanse autobouwer wil het succes van de Tesla Model 3 een vervolg geven met de introductie van een nieuwe Roadster en de Tesla Model Y in 2020. CEO Elon Musk heeft bovendien aangekondigd dat Tesla in november een elektrische pick-uptruck gaat onthullen.

Renault blikt een stuk verder vooruit met de vorig jaar gepresenteerde EZ-trilogie. De drie autonome concept cars – EZ-GO, EZ-PRO en EZ-ULTIMO – zijn ontworpen om de efficiëntie en veiligheid van personen- en goederenvervoer in de steeds drukker wordende (binnen)steden te vergroten. Zelfrijdende voertuigen zijn geen toekomstmuziek meer: qua infrastructuur en wet- en regelgeving is er weliswaar nog een wereld te winnen, maar op technologisch vlak staan meerdere fabrikanten in de startblokken voor een transportrevolutie.

Vind jouw elektrische droomauto

Wil je niet wachten op wat komen gaat maar nu al een stekkerauto aanschaffen? Bij AutoScout24 staan duizenden elektrische occasions te koop. Dankzij de slimme filters op AutoScout24.nl en in de 2,5 miljoen keer gedownloade app kun je gericht aan de slag. Ook voor verkopers is het platform ideaal: een advertentie plaatsen is gratis.

Auto verkopen

Auto verkopen Tweedehands aan Autohandelaar: Tips voor een Vlotte Transactie

Ben je in het bezit van een tweedehands auto en overweeg je deze te verkopen aan een autohandelaar? Dat kan een slimme zet zijn! In dit artikel delen we waardevolle inzichten en tips om ervoor te zorgen dat je een vlotte en winstgevende transactie hebt.

1. Onderzoek de Markt

Voordat je jouw tweedehands auto aanbiedt, is het van cruciaal belang om de markt te onderzoeken. Bekijk vergelijkbare auto’s online en bij lokale dealers om een idee te krijgen van de huidige marktwaarde. Dit helpt je bij het bepalen van een redelijke verkoopprijs.

2. Maak je Auto Klaar voor Verkoop

Een van de sleutels tot het succesvol verkopen van je tweedehands auto aan een autohandelaar is ervoor te zorgen dat je auto er op zijn best uitziet en goed functioneert. Investeer wat tijd en geld in het opknappen van je voertuig. Reinig het grondig, repareer eventuele kleine gebreken en zorg voor up-to-date onderhoudsdocumentatie.

3. Verzamel Alle Documenten

Voordat je naar de autohandelaar gaat, moet je ervoor zorgen dat je alle benodigde documenten bij de hand hebt. Dit omvat de registratiepapieren, het onderhoudslogboek en eventuele garantiedocumenten. Een complete set documenten zal het vertrouwen van de koper vergroten.

4. Onderhandel Slim

Bij het onderhandelen over de prijs met de autohandelaar is het belangrijk om slim te zijn. Wees bereid om te onderhandelen, maar weet ook wat je minimumprijs is. Laat je niet overhalen om een overeenkomst te sluiten waar je niet tevreden mee bent.

5. Transparantie Is Belangrijk

Het is essentieel om eerlijk en transparant te zijn over de staat van je auto. Als er enige gebreken of schade zijn, meld deze dan aan de autohandelaar. Dit schept vertrouwen en voorkomt mogelijke problemen achteraf.

6. Overweeg Alternatieven

Naast het verkopen aan een autohandelaar, zijn er ook andere opties zoals particuliere verkoop of online platforms. Overweeg welke optie het beste bij jou past en waar je de beste prijs voor je auto kunt krijgen.

7. Papierwerk Afhandelen

Zodra je het eens bent over de prijs en de voorwaarden met de autohandelaar, is het tijd om het papierwerk af te handelen. Zorg ervoor dat alle documenten correct worden ingevuld en ondertekend. Dit garandeert een soepele overdracht van de auto.

8. Ophaalservice of Zelf Brengen?

Vraag de autohandelaar of ze een ophaalservice aanbieden of dat je de auto zelf moet brengen. Dit kan van invloed zijn op je beslissing, afhankelijk van je locatie en planning.

9. Betaling en Overdracht

Zorg ervoor dat de betaling veilig wordt afgehandeld voordat je de auto overdraagt aan de autohandelaar. Contante betalingen zijn gebruikelijk, maar elektronische overboekingen zijn ook een optie. Zorg ervoor dat je een ontvangstbewijs krijgt.

10. Tevredenheidsgarantie

Vergeet niet om te vragen naar eventuele garanties of terugbetalingsvoorwaarden die de autohandelaar biedt. Dit kan je gemoedsrust geven in het geval van onverwachte problemen.

Met deze Auto verkopen tips ben je goed voorbereid om je tweedehands auto succesvol te verkopen aan een autohandelaar. Onthoud dat transparantie, onderzoek en slim onderhandelen de sleutel zijn tot een bevredigende transactie. Veel succes met de verkoop van je auto!