De voordelen van private lease

De voordelen van private lease

Steeds meer particulieren kiezen voor private lease. Begrijpelijk, want je kiest de auto van je dromen voor een vast, maandelijks bedrag. Daarbij hoef je je nergens meer druk over te maken: verzekering, belasting en onderhoud zijn allemaal al geregeld. Het enige dat jij nog hoeft te doen is rijden, genieten en zorgen voor brandstof. Nog niet overtuigd? Hieronder zetten we de voordelen van private lease voor je op een rijtje.

Zorgeloos

Met private lease kun je onbezorgd genieten van een nieuwe auto. Het is zo fijn dat je er niet meer uit wilt! Je kunt je auto gebruiken als vervoermiddel, mobiel kantoor, lunchroom of om even lekker te ontspannen en een gokje te wagen bij BetFIRST Casino. De wetenschap dat alles goed geregeld is, maakt dat allemaal mogelijk. Bij private Lease beschik je namelijk de gehele afgesproken periode  over een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand.

Bij dat bedrag is bijna alles inbegrepen:

  • burgerlijke aansprakelijkheid, risicobehoud en rechtsbijstand
  • btw & verkeersbelasting
  • onderhoud, herstellingen, banden
  • Europese pech verhelping

Gemakkelijk

Wanneer je kiest voor private Lease wil je weten hoe dat precies werkt. Belangrijk om te weten, is dat  je leasemaatschappij zorgt voor bijna alles. Jij hoeft dus alleen te zorgen voor brandstof. En uiteraard krijg je er geen chauffeur bij, dus zal je zelf moeten rijden. Maar dat is in een nieuwe leaseauto een waar genot! Je leasemaatschappij regelt ook de administratie, het onderhoud en alles wat er verder bij komt kijken. Wel zo gemakkelijk!

Duidelijk

Wanneer je zelf een auto aanschaft, moet je rekening houden met de kosten voor de verzekering, wegenbelasting en kosten voor onderhoud en reparatie. Je weet dan ook nooit precies hoeveel je moet betalen. Bij een lease auto is het allemaal heel overzichtelijk. Je krijgt 1 vaste factuur en ‘that’s it!’ Je weet dus op voorhand hoeveel je maandelijks kwijt bent. Dat zorgt voor overzicht en duidelijkheid en dat is wel zo prettig.

Sneller leverbaar

Een nieuwe auto kopen, betekent wachten tot je hem daadwerkelijk hebt. De levertijden zijn tegenwoordig behoorlijk hoog. Zelfs wanneer je jouw favoriete model gaat leasen kan er een levertijd zijn die langer is dan je dacht. Zeker wanneer je bijzondere features wenst. Maar bij leasen zijn er kortere of helemaal geen wachttijden.

Flexibiliteit

Je kiest zelf de beste looptijd voor je contract. Wanneer je jouw contract verlengt, kun je kiezen voor een nieuwer model auto. Handig, want het kan zijn dat je wensen en/of gezinssituatie wijzigt. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je financiële situatie verandert. In dat geval kun je het beste kiezen voor een contract dat je tussentijds kunt opzeggen, mocht je bijvoorbeeld je baan verliezen.

Nieuwe wagen heeft voordelen

Een nieuwe wagen is mooi, comfortabel en zijn er minder snel gebreken. Maar er is nog een ander groot voordeel, waar u misschien niet aan heeft gedacht. Veel steden in België, Frankrijk en Nederland hebben een lage-emissiezone ingevoerd. Oudere wagens worden daar niet meer toegestaan. Met je nieuwe leaseauto, voldoe je aan de milieueisen en mag je dus overal rijden!